vrijdag 27 september 2013

Bookmark


Met bijna dezelfde stempels als het kaartje hier voor, maar dan nu een boekenlegger.
Op SB papier met stazon zwart , het meisje en de jongen gestempeld, zo ook de onderste rand. En ook de bovenste rand met stazon zwart. Het hart met stazon rood en de buitenste randen met
stazon zwart. Ook de tekst met zwart.(stazon). Laat even drogen en masker het hart even af.Nu met distress-inkt en een sponsje gaan sponzen tot je de juiste kleur hebt die je wilt.Stempel ook met distress-inkt wat achtergrond tekstjes en wat andere achtergrondjes. Bij de rondjes boven snij je een soort van driehoekje, zodat daar een stukje bladzijde tussen kan, daarna maak je de binnenkant van de bolletjes wit met een gel-pen.Die gebruik je ook nog even bij de grote tekst. Rond nu de hoeken af en beplak de achterkant met een scrappapier of cardstock.Nu heb je een eigen gemaakte boekenlegger.
Fijn weekend,groetjes Ballie......................................

zondag 22 september 2013

It's your dayDeze kaart heeft heel veel,is van de nieuwste stempelsheet van Stampinback. Op SB papier de bovenste stempel (met bolletjes) met stazon zwart gestempeld net als het meisje met de jongen . Daarna met distress-inkt wat verschillend groen gesponst, daarna wat vegen  over de kaart met gesso.
Dit goed laten drogen, en weer wat distress-inkt er over gesponst.Nu de onderste bloemborder met donker rood van stazon gestempeld en gelijk nog een keer een beetje ernaast afgedrukt.( dus zonder nog een keer te be-inkten). Het hart met rode distress-inkt en de randjes juist zwart be-inkten. Wat verschillende achtergronden aangebracht.Op klein stukjes wit papier de tekst gestempeld en er wat verhoogd opgeplakt. Nu nog even met een witte gel-pen hier en daar wat streepjes gezet.En ook de bolletjes bovenin met de witte gel-pen bewerkt.
groetjes Ballie.......................................

woensdag 4 september 2013

berkenbomen (voor Stampinback challengeblog)Hier heb ik nog een kaartje voor de stampinback challengeblog.
Post-it over de breedte van de kaart geplakt ( dit wordt de witte baan over de kaart), daarna de berkenbomen gestempeld met stazon zwart.Iedere boom ook afgeplakt en de vogels erop gestempeld.
De varens onderin links met groene stazon gestempeld.Nu verschillende kleuren distress-inkt gebruikt voor de achtergrond. Haal al het afgeplakte papier eraf en nu de tekst stempel in de witte baan stempelen.En daar hebben we het resultaat.  groetjes Ballie........

zondag 1 september 2013

Challenge September Stampinback CreativityDeze kaart is voor     http://stampinbackchallenge.blogspot.nl/        de eerste stampinback challege blog 1 september.
Op SB papier 2 strookjes afgeplakt met post-it, de achtergrond stempel van de rozen met memento markers ingekleurd, er even overheen kuggen  (hijgen) en op de kaart stempelen. Daarna met een dove-pen wat vervagen. Post -it papier eraf en de tekst er op stempelen, laat alles goed drogen en dan wat oppoetsen dan gaat de kaart iets meer blinken en je krijgt meer volume.
Dit is mijn bijdrage voor de 1ste challenge van stampinback.
groetjes Ballie .................................