dinsdag 22 oktober 2013

bomen-landschapjeDit is ook weer een alcohol-inkt kaart, gemaakt op dezelfde zin als silhouette elf .( zondag 13 oktober) daar staat dus de uitleg .
Alleen met een geheel andere stempel en andere kleuren alcohol-inkt.De vogels op de achtergrond heb ik er zelf opgetekend.Het is een mooi landschapje geworden.Bij alcohol-inkt moet je vaak afwachten hoe het uitpakt, maar dat is juist ook heel erg mooi, daarna moet je nog bedenken welke stempel erbij past.Deze zijn van http://www.stampinback.nl
De 3 bomen bij elkaar is een IBFS en dan heb ik er nog enkele kerstbomen bij gestempeld, van SB, net als de grote spatter boven.  
                                                                         groetjes Ballie...................................................

zondag 13 oktober 2013

Silhouette elfDit is weer helemaal anders dan de vorige kaart, deze kaart is met alcohol-inkt gedaan.
Het moeilijk uit te leggen hoe je dat precies doet.
De alcohol-inkt zit in een flesje, je kunt met dat flesje langs je kaart gaan en meteen wat inkt erop laten vallen en dan met de kaart(die je wat schuin houd) op en neer gaan en de inkt met materiaal wat sturen of een rietje blazen. Je kunt het beste even het filmpje op you tube bekijken.
Art Demo-Alcohol inkt Dreamscaping With June Rollins.
Zij doet het op yupo papier en ik heb het op StampinBack papier gedaan, dat gaat net zo goed.
Zoals je op het filmpje ziet moet je wel handschoenen aan.Altijd goed laten drogen, dan kun je er overheen stempelen met (als je stazon goed NAT is met stazon) anders met Archival-inkt.