zaterdag 30 augustus 2014

Farm scene

Dit kaartje is eigenlijk hetzelfde gemaakt als het kaartje hiervoor, met de vaasjes (flesjes)
Deze stempel is een IBFS, wat betekent: I Brake For Stamps en te koop bij stampinback.
FARM SCENE , zo heet deze afbeelding, heb ik op SB papier gestempeld. Heb hem helemaal ingekleurd met memento markers op de stempel zelf, daarna wat water in de lucht nevelen en je stempel er door de nevel halen.Nu afdrukken op SB papier.Een paar tellen wachten  dan kun je met een dove-pen voorzichtig over de lijntjes gaan, zodat het wat vervaagd.De 
tekst stempel is van SHEET 138 B
fijn weekend, groetjes Ballie................................

vrijdag 22 augustus 2014

It's your day

Deze stempel heb ik op SB papier gezet, niet met stazon gestempeld, maar gelijk met de memento markers op de stempel zelf, een paar verschillende kleuren bij elkaar gezocht en op de stempel gekleurd. Spuit daarna een kleine beetje water in de lucht  en ga met je stempel even door het gesproeide nevel.Nu stempel je op je kaart. Met een dove-pen kun je nu wat van de kleur laten vervagen, dit ga je niet over heel de fles of vaasje doen, maar op een paar plaatsen, zodat het van donker naar lichter gaat. Met stazon zwart heb ik bovenin rechts nog een postcard stempel gezet. Onderin links de tekst. het geheel verhoogd opplakken op card stock.Een eenvoudige kaart, maar ozo mooi.  ( stil leven)
De tekststempel is van SB en de postcard stempel is een leaser stempel van SB.
Groetjes Ballie..........................................

dinsdag 12 augustus 2014

Music

Dit vierkant kaartje in het mmidden heb ik eerst in 16 vakjes gerild.
Daarna bister gebruikt, strooi een heeel klein beetje op je kaart en besproei het met water.Laat het even drogen , dep een beetje aan de zijkant, daarna kun je met een heattool drogen.
De   DAME     die komt van Stampinback, is well al een oude stempel, gestempeld en wat ingekleurd met memento markers.Een vlekken stempel met stazon zwart gestempeld, met wat rubber 3hoekjes gestempeld.Met zwarte en witte sharpie nog lijntjes getrokken langs dame en 3hoekjes.Tekst op een apart papier gestempeld en opgeplakt.Alles gemat, nu heb je een super leuke music kaart.
Groetjes Ballie...........................

vrijdag 8 augustus 2014

Challengekaart voor STAMPINBACK, augustus.

Een kaartje met boefjes stempels, Hond Goofy en Poes Spot.Nu bij SALE STEMPELS
van Stampinback.Eerst de poes en de hond gestempeld  gemaskerd en daarna de jongen gestempeld allen met stazon zwart.Alle 3 weer maskeren , het kaartje rondom afplakken, zodat je een mooie witte rand erom heen krijgt.Nu alles gemaskerd is , kun je de achtergrond be-inkten met distress paint of distress-inkt pads.Met donkergroen stazon de achtergrondstempel stempelen.Haal nu alle maskers weg en kleur alles in met memento markers.Ik heb er bewust nog geen tekst opgedaan, weet nog niet precies voor welke gelegenheid de kaart is, dan kan ik altijd nog de tekst er op zetten.Mat het geheel af.Je hebt nu een leuk kinderkaartje. Deze kaart doet mee met de challenge van Stampinback van de maand augustus, kinderkaart, CHALLENGE AUGUSTUS
groetjes Ballie........................................