zondag 15 december 2013

zonnebloemen

Sorry dat het even duurde voordat er een nieuwe kaart kwam, maar de laptop werkte niet mee.
Dit zijn 2 dezelfde kaarten op verschillende manieren gemaakt.De bovenste kaart is gemaakt met de clhoortechniek en de bovenste zonnebloem er verhoogd opgeplakt.Je stempeld op craftpapier (werkt niet op alle craftsoorten) met stazon en met een fantastix heel lichtjes in chloor gedept ga je over de bloem zonder de randen te raken, het kleurt dan lichter op, op een stukje vellumpapier zet je een klein zonnebloempje en de tekststempel en je plakt dat over de kaart daarna de verhoogde zonnebloem er op.
Kaart 2 is op stampinback papier gestempeld met stazon (bruin canache). Met memento-markers ingeleurd en ook hier de verhoogde bloem gedaan, net als het vellum ,eerst de bloemen nog afgeplakt ( ook kaart 1)
om er een achtergrondstempel op te zetten. De stempels zijn van de nieuwste sheet bij Stampinback.
De kaarten zijn hetzelfde gemaakt maar met verschillende technieken, ze hebben allebei iets.
Groetjes Ballie...................................................

9 opmerkingen:

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave á comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)