dinsdag 18 maart 2014

WOW (schaduw of spiegelen)Dit is al een oudere stempel van Stampinback ( blote man  ).Waar het hier om gaat is eigenlijk , het spiegelen of schaduw van deze man.
Je stempeld eerst de man met stazon zwart op stampinback papier, daarna doe je dat nog een keer , maar dan op een sheetje,( doorzichtig soort plastic ), let wel op dat je ALLEEN de man stempeld op het sheetje en NIET het water, de golven zeg maar.Dit telt niet voor iedere stempel zo, maar in dit geval wel, de golven spiegelen niet in het water.Dan draai je het sheetje om met de stempel ondersteboven passend bij de handen en wrijf dan over het sheet met je hand , zodat de inkt op het papier komt.De stempel is ALTIJD minder afgedrukt dan de eerste rechtstreeks op het papier.Zie je een boom in het water spiegelen , dan is dat ook niet zo scherp als in het echie.Zo is dat ook met schaduw of spiegelen.De man ingekleurd met memento dessert sand marker en het water en lucht met verschillend distress-inkt blauw.De zon met geel en rood distress-inkt en heel lichtjes de spiegeling in het water.Wat water spetters en een zwart lijntje erom.Groetjes Ballie..........................

15 opmerkingen:

 1. Prachtig! Die stempel is perfect voor de spiegel techniek.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi Bernarda,
  wat mooi en zo goed gelukt!!!!
  Groetjes van daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie techniek met die stempel! En een prachtige achtergrond ervoor; mooie kaart! Fijne dag verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijzonder mooie kaart met een prachtige stempel, bedankt weer voor de uitleg Bernarda.

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Bennarda, heel mooie creatie.
  Leuk dat je de werkwijze uitlegt... Zo leer ik ook nog bij :-)

  Lieve groeten, Annemie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gedaan, mooie kaart,

  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Ballie...hier ben ik weer...stilaan klim ik uit het dal van miserie... en hoop dat ik een tijdje gezondheid-zorgvrij mag blijven nu. Ik heb op je pagina's gescrold en dit een hele periode terug en ik zag prachtige dingen meiske...je bent heel heeeeeeellllll goed bezig geweest. Ik kom regelmatig terug kijken hoor. Ben je op het Event? Want dan zie ik je nog eens... Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, een heel leuke techniek Ballie en je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig en super bedankt voor deze tip!!
  xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat prachtig Bennarda, hele mooie weerspiegeling heb je hier weergegeven!!! Prachtig stempelwerk, als altijd trouwens!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave á comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)