vrijdag 12 september 2014

whatever

Dit is weer zo,n kaart voor mijn boekje.Op StampinBack papier bister gestrooid en daarna met een spraybottle wat water gesprayd.Laat dit heel goed drogen, daarnaverschillende achtergrondstempels gestempeld met  STAZON midi purple. de achtergrondstempels zijn van SHEET 147 A.
Op een ander stuk SB papier de 3 dames en ook de hartjes gestempeld, de dames komen van SHEET 146 B en de hartjes van de nieuwste kit KIT 149 THe Idiot part 2.
Alles ingekleurd met memento markers en daarna uitgeknipt en op de kaart met bister geplakt.De rondjes in de hartjes zijn met een sharpie gedaan en ook het lijntje aan de hartjes met strikjes.Wat sier rondjes bovenin en een tekst ook op een apart stukje papier.Wat een modellen zijn het toch, ze springen eruit.  Groetjes Ballie.................................

10 opmerkingen:

 1. Een super mooi kaartje en een mooie uitleg .
  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een sprankelende kaart ballie...mooie effecten!
  Fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart. Die nieuwe hartjes zijn ook zo leuk!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo'n mooie kaart! Ik vind de achtergrond heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, een prachtige kaart, er is zoveel op te ontdekken, en super, die achtergrond ! Bedankt voor de uitleg ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig. Prachtig ontwerp. Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave √° comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)