maandag 23 februari 2015

notebook

Een boekje van de hema, wat je daar al niet mee kunt.
Heb een gedeelte met zwarte gesso gesmeerd met een kwastje, je ziet het aan de boven en onderkant nog.Goed laten drogen en afgeplakt met post-it papier, een rechthoek.Dat gedeelte met witte memento en een sponsje gesmeerd.Laten drogen.Daarna met spons en 3 kleuren memento , telkens vanuit de buitenkant erop smeren, zodat het in elkaar overloopt.Als dat droog is de stempel  stempelen ( ik heb het met stazon zwart gedaan) Binnenin het vaasje heb ik nog een klein beetje met de kleur gespeeld.Zet hier en daar met de memento nog andere kleine stempeltjes en de tekst beneden met memento wit, net als de bovenste tekst.De buitenrand met zwarte sharpie en een witte sharpie zelf maken.Nu heb je een super leuke voorkant.
groetjes Ballie...........................

donderdag 19 februari 2015

Essence

Op aquarel papier 
Wat memento luxe op je craftsheet ( 2 of 3 kleurtjes) wat nat sprenkelen,
je kaart er een beetje in deppen , daar waar jij de inkt ongeveer wilt hebben. Goed laten drogen en de distel stempelen, nog wat andere stempels.De rand kun je zelf maken met een micronpen of sharpie.
Tekst erop.En op een dubbele kaart plakken.
Op de manier van Hermine, als je goed in haar boekje leest, kun jij het ook.(Boekje Art specially for you nr 18)
Succes.
groetjes Ballie..........................

zaterdag 14 februari 2015

hartjes

Kaart gemaakt op zwart papier.De hartjes van  SHEET119B
van StampinBack met Archival Brilliance moonlight white gestempeld.ook een paar hartjes afgeplakt met post-it.Daarna met een klein vinger sponsje nog een paar keer met dezelfde moonlight white , wat lichter gemaakt.Heel goed laten drogen.Draakje met versamark gestempeld en  groene embospoeder gebruikt , zo met de ballonnen maar dan blauwe embospoeder.Met een witte sharpie
lijntjes om de hartjes heen, ook witte streepjes langs de buitenrand van de kaart. Binnenkant van de hartjes met een zwarte micronpen streepjes gezet.Draakje met groen memento marker ingekleurd en de ballonnen blauwe memento marker.Stempel xoxo gezet in een hartje, geheel gemat en op een dubbele kaart gelijmd.
Laat het maar   VALENTIJN zijn.
groetjes Ballie.........................

zaterdag 7 februari 2015

BE HAPPY

Op aquarel papier wat bister gestrooid, daarna met wat water beneveld.
Goed laten drogen. De beide vissen gestempeld en met een memento marker een beetje meer kleur gegeven.
De linker vis even wat afgeplakt , om de achtergrond stempel te stempelen met blauwe stazon.
De stempel onder met zwart en wat met blauwe bister inkleuren.
Met een witte sharpie wat lijntjes hier en daar trekken en de staarten van de vissen met wat wit voorzien. Rood lijntje bij de achtergrond stempel . Bovenin de tekst , daar een zelfgemaakt lijntje onder en boven.Mat hem op een creme kaart, daarna op een dubbele licht blauwe kaart.
Super leuk om te doen.
groetjes Ballie.............................

zondag 1 februari 2015

Friendship

Met een paar kleurtjes alcohol inkt op een craftsheet en daar wat water aan toe voegen, voorzichtig je kaart er in deppen, laten drogen.
De boom gestempeld met stazon groen , de vogels en de grote spat met stazon zwart.
Een achtergrond stempel gebruikt voor de circels en zo aan de onder op de kaart met groen.Bovenin de circel met stazon rood, daarna met een witte sharpie lijntjes erin gezet.Ook met de witte sharpie
wat rondjes ingekleurd. Tekst met zwart.
Al een beetje voorjaars kleurtje.
groetjes Ballie...................................