zaterdag 4 augustus 2012

live one day

Op stampinback-karton en een acrylblok waar je mee stempeld, heb ik wat distressinkt, verschillende kleuren met een kwastje op je blok en dan op de karton SB-karton stempelen. Je krijgt dan een mooie niet egale afdruk.Toevallig heb ik bij deze een blok gepakt waar allemaal vierkanten lijnen in zaten, vandaar die witte streepjes.De fluitekruidstempel heb ik met donker blauwe stazon be-inkt. Zo ook de tekst-stempel, je mat het kaartje op donkerblauw, daarna op turquoise . Zo heb je snel en toch een mooi kaartje.Alle stempels zijn van  Stampinback, groetjes Ballie.....

6 opmerkingen:

 1. Oh this is gorgeous,love the beautiful image and colours.xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Ballie en prachtige kleuren heb je gebruikt. Ook een mooie techniek.
  (ik had een foutje getypt, vandaar een tweede reactie)

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke toevalstreffer met de lijntjes Ballie...het is weer een juweeltje in zijn geheel. Mooi samengesteld, ook met de kleuren en stempels!

  lieve groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig dit is scvhitterend van kleur en mooi e stempels
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi effect geeft die streepjes blok! En een mooie tekst en het fluitenkruid blijft prachtig. Leuk om te zien dat die eens in het blauw afgedrukt zijn! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave á comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)