dinsdag 10 maart 2015

in Frankrijk

Weer heel iets anders dan de vorige kaart.
Ben eens bezig geweest met oude stempels. Op wit papier met een sponsje en memento luxe de ondergrond met een paar kleurtjes voorzien.Met gesso en de stencil  FLEUR de LIS
van Stampinback aan de rechterkant gesponst, goed laten drogen of met een heattool. Aan de linkerkant met memento luxe blauw de fleur de lis gesponst. De oude stempels met stazon zwart gestempeld en de heren op een nieuw stukje papier stempelen. Als je 1 heer gestempeld hebt plak je die af, daarna stempel je nr 2, dan staan ze achter elkaar.Kleur ze in met een waterpen en memento luxe. Knip uit en plak waar je ze hebben wilt.Een witte sharpie links boven langs de fleur de lis. Mat het af en plak op een dubbele kaart.Met oude stempels van jaren terug en een andere techniek , krijg je weer een mooie kaart.
Groetjes  Ballie...............................

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart weer. Ik vind het iedere keer weer geweldig om te lezen welke technieken je nu weer hebt gebruikt. Prachtig, ik probeer het een en ander wel eens na te doen maar dat gaat toch niet zo makkelijk als je het verteld hoor!! Ik blijf maar kwijlend naar je kaarten kijken, dat gaat beter(LOL) Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er valt veel leuks te zien op deze kaart Ballie...prachtig de kleuren van de Franse lelies rechts! Gave details.
  Groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaarten en leuk die "oude stempels"

  groetjes

  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi en wat leuk om deze oudere stempels weer terug te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige kaart Ballie, ik ga ze weer heel lang bekijken, en jouw super technieken misschien ook eens proberen. Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi! En heel fijntjes van sfeer. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave √° comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)