zondag 1 maart 2015

Imagination en Just a Note


Deze beide kaarten zijn op zwart pappier gemaakt met IndigoBlu Flakes. Workshop van Jose, de kaarten thuis afgemaakt.
Breng op de stempel geen inkt maar lijm ( flitterglu) aan en druk dat af op de zwarte kaart.
Niet al te hard drukken en je stempel niet te lang laten zitten, anders gaat je kaart kapot. Je trekt dan een stukje kaart mee.Dan breng je de flakes op de lijm en laat het even zitten. Tot de lijm droog is.
Met je vinger het overtollige eraf vegen , voorzichtig.Daarna met een special sponsje de rest er voorzichtig afvegen , tot er alleen nog zit waar de lijm zit.Bij de bovenste kaart heb ik met 2 kleuren gewerkt. Als dat alles klaar is heb ik met Brilliance mineral inkt de andere stempels er naast gestempeld, dat is koper en goudkleurig. Dit goed laten drogen, de inkt blijft vrij lang nat.Bij de onderste ook de tekst zo gedaan. Beide kaarten afgemaakt op  ander papier en er een dubbele kaart achter.Met een witte sharpie wat stipjes hier en daar gezet..
Groetjes  Ballie............................

12 opmerkingen:

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave á comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)