zondag 13 december 2015

A little BIRD

Ben nog een keer met die leuke vogels van paperarts Jofy bezig geweest. Nu heb ik er een kaart van gemaakt. Op een groot acrylblok , de maat van de kaart, verschillende kleuren memento inkt aan gebracht. In het midden bijna niet.Nevel er wat water over en ook het papier wat nat nevelen.Leg het papier er op. Even en laat het daarna drogen, even aan de lucht , daarna met de heattool. Nu kun je de kaart gaan bestempelen.Heb de bloemen gestempeld maar ook nogeens op een ander stuk stempelpapier.Zo ook met de vogeltjes en dat allemaal uitgeknipt, naar dat ik ze had ingekleurd met een waterpen en inkt.
Links boven heb ik met een stencil gewerkt , daarna wat met de witte sharpie getekend.Plak het uitgeknipte boven het gestempelde , tekst( van Stampinback) er op en mat de kaart af.Vogels en bloemen zijn van paperarts Jofy. Zo zie je maar , dit is weer anders dan het vorige.(agenda).
groetjes Bennarda(Ballie)....................................................

5 opmerkingen:

 1. hele mooie kleuren en een prachtige kaart Ballie
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend zeg!
  Mooie kleuren heb je gebruikt en die witte bloemen zijn supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart en schitterende kleuren.
  groetjes Peter en Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart. Mooi hoe je het licht in de kaart laat komen!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi Bernarda,
  wat een mooie creatie heb je weer gemaakt,
  heel kleurrijk en sprekend!
  Mooi gedaan!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen

wat aardig dat je een berichtje achter laat bij deze creatie.Ik lees iedere reactie en ben er heel blij mee, dus dank je wel en graag tot een volgende keer.
groetjes Bennarda (Ballie)

How kind of you to leave √° comment on this creation, I read every comment and it makes me happy.Thanks a lot and love to see you again.
hugs, Bennarda (Ballie)