zaterdag 29 september 2012

oprechte

Dit is een simpele kaart maar wel voor een heel gevoelig doel.Het kleine rechthoekje gestempeld met een tekststempel met een grijze stazon, zo ook de korenaar .De kaartjes gemat op op grijs-blauwachtig kaartje.
De vlinder gestempeld met zwart stazon en ingekleurd met memento-markers, grijs en licht blauw, plak het op het kaartje en zet er nog de tekst bij.
stempels van stampinback, groetjes Ballie.......

zondag 23 september 2012

My soul sings

nog een kaart met klaprozen, gestempeld met stazon zwart.Afgeplakt met post-it en de achtergrond met distress-inkt  en een sponsje bewerkt. De klaprozen eerst met distress-inkt , en daarna nog met memento-markers wat ingekleurd. Over het geheel nog eens met een sponsje waar nog distress-inkt in zit, zachtjes gaan , ook over de bloem.Tekst er op en in de bloem met een witte gel-pen nog wat rondjes middenin het hart van de bloem.Nu nog afmatten en zie daar het resultaat, stempels komen van stampinback. groetjes Ballie.....

dinsdag 18 september 2012

De klaproos


Deze 2 kaarten met de klaprozen zijn hetzelfde, alleen een andere kleur, dan zie je meteen dat de kaart er heel anders uit ziet.
Een wit stampinback-karton daar een achtergrond tekst op met distress-inkt, de klaproos met stazon zwart stempelen en inkleuren met memento-markers.Het inkleuren klinkt gemakkelijk, maar dat valt tegen, dat moet je een paar keer gedaan hebben en kleurencombinaties gebruiken. De steeltjes teken je er zelf aan, met een witte gel-pen het binnenste van de bloem aantippen, nu nog de tekst er op en matten op card stock welke kleur die bij jou bloem past.
De stempels komen van  http://www.stampinback.nl        , groetjes Ballie.......

woensdag 12 september 2012

eifeltoren

Simpele kaart, maar ik vind hem toch iets hebben.
Op stampinback karton met stazon zwart de eifeltoren gestempeld, daarna met heel licht grijs nog een keer , maar dan wat naar achteren. Bovenin wat wolkjes erbij en een tekst stempel er op, dan het geheel matten en je hebt een leuke simpele kaart.Stempels van  http://www.stampinbacl.nl/
Groetjes Ballie.........

zaterdag 8 september 2012

live fully

is een kaart met stokbrood.
neem stampinback-karton en met zwart stazon stempel je de fiets op het kaartje, klein stukje van de onderkant af.Met groene distressinkt  bewerk je de onderste rand van donker naar steeds lichter, het mandje kleur je in met memento-markers(bruin en zandkleur), daarna plak je het mandje af en stempeld de stokbroden, ook die kleur je in met die markers.Nu nemen we een leuke takjes stempel en be-inkten hem met groene distressinkt en drukken hem af, dit doen we nog een paar keer, nu nemen we een mementomarker(plum, paarsachtig kleur) en kleuren de takjes stempel in, we hijgen een keer over de stempel en drukken hem af, dit nog een paar keer herhalen.Nu nog de tekst stempel met zwart stazon plaatsen en de kaart afmatten. Stempels zijn allemaal van Stampinback. groetjes Ballie.......

maandag 3 september 2012

simply

Deze kaart bestaat eigenlijk uit 3 ATCtjes, op ieder ATCtje heb ik een kalproos met versamark gestempeld.
Versamark gebruik je ook voor het embossen , maar dat heb ik hier niet gedaan.Daarna ben ik de kaart eerst met licht blauw (distressinkt) en zo steeds een beetje donkerder gaan insponzen, goed opwrijven en daarna met een fantastix nog een keer in iedere bloem met blauwe distressinkt .Ook met dezelfde inkt de ronde bolletjes van een malletje gestempeld, tekst er op en het geheel afmatten op zwarte en licht blauwe kaart.
Stempels komen van :  http://www.stampinback.nl/
groetjes Ballie.......
Hier boven zie je 2 fantastix, je kunt ze ook in water deppen en dan distressinkt (of andere inkt op water basis) laten vervagen.